Neem contact op
555-555-5555
mymail@mailservice.com

Duurzaamheid met een Lach


Werk van Nicole Segers   |   veel kijk-en leesplezier!

Galerij

Creation2Creation

Nicole ontwerpt serious games en werkvormen voor Duurzaamheid met een Lach al sinds 2016. Ze ontwikkelde de formule HahaVLOT.

TalentCaching

Martin van Elmpt is vennoot van Nicole en samen doen ze nog veel gavere dingen. Hij heeft vooral top-down ervaring als coach en leidinggevende en zij juist als ontwerper en facilitator van bottom-up processen: serious games, co-creatie sessies en participatie.

Privé werk

Nicole houdt van zingen, tekenen, schilderen, schrijven en nog veel meer.

TalentCaching

TalentCaching (TC) is een live, hybride en online werkomgeving – een verzameling serious games en werkvormen.


TalentCaching biedt op frisse wijze ruimte aan leren en verbinden.


GeoCaching kennen de meeste mensen wel: puzzels oplossen om aanwijzingen te verkrijgen waar in de natuur dé schat verstopt is. Maar wat nou, als de schat in de mensen zelf zit? Hoe vind je die dan? Dat is precies waar TalentCaching over gaat.


Van origine is TalentCaching een netwerkspel voor ondernemers, waar mensen elkaar snel en op een uitdagende manier leren kennen. Inmiddels is het een hoogwaardige speel- en leeromgeving die je goed kunt inzetten o.a. bij verandermanagement in het bedrijfsleven, sociale cohesie in jouw buurt of 1-op-1 coaching.


MEER OVER ONS

Samen-Rijk

SamenRijk is een serious game en is heel geschikt als bedrijfsuitje, teamdag of netwerkactiviteit. Het is laagdrempelig en uitnodigend, een eerste kennismaking met Circulaire Economie, voor meer plezier en inzicht, nieuwe kansen zien over de keten heen en verrast worden door diverse mogelijkheden. Er is veel ruimte voor creatieve mensen om ideeën ook uit te werken. Iedereen moet gewoon meedoen! 


De leuze van het spel is “Eerlijkheid duurt het kortst.” Daarom spelen we lekker open en transparant in SamenRijk. Het doel is te werken aan een circulaire economie en duurzame bedrijfsvoering. Hierdoor ontstaan slimme, wijze en innovatieve oplossingen en prachtige nieuwe samenwerkingsverbanden. 

Je speelt het IRL en online.


“Dit spel laat echt zien hoe belangrijk het is om samen te werken om verandering mogelijk te maken. Een echt transitie-spel!"


Share by: